WD Market MMP olarak yeni bir satış programı açıklıyoruz.

WD Market MMP olarak yeni bir satış programı açıklıyoruz.

Ürünlerimizin Müşterilerimize İş Ortaklarımız aracılığı ile ulaştırılma programının adıdır WD Market MMP.

Peki bu programın avantajları nedir?

 
WD Market SMP (Memnun Müşteri Programı) ürünlerimizi alan ve memnun kalan müşterilerimizin, kullanmaya devam edeceğini ve tavsiye edeceği bir programdır.

Peki WD Market sadece bununla mı sınırlı?

Tabii ki hayır günlük hayatta bilinçsiz olarak, tavsiye satışı ile zaten yapmaktayız. Sadece bundan para kazanmıyoruz. Peki nedir bu tavsiye satışı? Tavsiye satışı yöntemi, temeli güvene dayalıdır. Bir şey hoşumuza gider; olumlu tavsiye yaparız. Örneğin bir restorana gittik ve yemeklerini çok sevdik. Bundan sonra ne yaparız? Bu sırrı kendimize saklamayız dimi? Tabii ki hayır. Hemen bütün tanıdıklarımıza, “ Dostum şurada bir köfte yedim, var ya çok harikaydı.” Gibi ya da sinemada film izledik ve çok hoşumuza gitti, hemen bütün arkadaşlarımıza bu filme gitmeleri için tavsiyelerde bulunuruz. Filmi biz çekmedik, ama en fazla tavsiyeyi, yönlendirmeyi biz yapıyoruz. Para kazanıyor muyuz? Tabi ki de hayır. Ya da olumsuz tavsiyede bulunuyoruz. Örneğin telefon kullanıyoruz, yeni telefon alacak bir arkadaşımıza “Ben kullanıyorum ama hiç memnun değilim, şu sorunları var, şu özellikleri eksik, sakın bu markayı alma!” diyoruz. Arkadaşımız alması veya almaması tamamen bizim sözümüze güvendiği içindir. Bu örnekleri çoğaltabilirsiniz.

Programımıza benzer bir çok uygulamayı duydunuz ve hikayelerini dinlediniz. Peki bunlardan bizi ayıran özellikler nelerdir ?

Bizim programımıza en yakın sistem Network sistemi fakat onu da WD Market MMP ayıran çok önemli detaylar var.

Birinci olarak bu programa giriş için herhangi bir bedel ödemezsiniz ve zorunlu bir alım yapmak zorunda değilsiniz.   

Kimse kimse üzerinden para kazanmıyor. Kimseyi getirmek sisteme üye etmek zorunda değilsiniz.

Marketlerde veya piyasalarda satılmayan, ihtiyaç ürünü bile olmayan bir ürünü bedelinin 5-10 katı bedel ile almak zorunda değilsiniz.

Her ay bir alım şartı veya bir aidat ödemeniz istenmez.

WD Market MMP ne olmadığı anlattık şimdi WD Market MMP nedir ?

WD Market MMP programında temel ihtiyacınız olan bir ürünü çok daha ekonomik almanın adıdır. Ekonomik olması kalitesiz anlamına mı geliyor ? Tabii ki hayır işte WD Market MMP marketin en önemli farkı burada “Tavsiye edebileceğiniz Kaliteyi” ekonomik fiyatlara alabilme imkanı sunulmasının adıdır WD Market MMP.

Tek yapmanız gereken ürünümüzü satın almak ve kullanıp memnun kaldığınızda almaya devam edeceğinizi beyan etmeniz (kesinlikle taahhüt değildir) ve tavsiye etmenizdir.

WhatsApp chat WhatsApp Danışma Hattı