Fotoselli Duvarüstü & Tezgahüstü Dispenser Kalıplar

Fotoselli Duvarüstü & Tezgahüstü Dispenser Kalıplar

Fotoselli Duvarüstü Dispenserimizi siz değerli iş ortaklarımızın satışına hazır hale getirmek için yoğun bir çalışma...

Fotoselli Duvarüstü Dispenserimizi siz değerli iş ortaklarımızın satışına hazır hale getirmek için yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Planlamamız mart 2024 yılının ilk haftasında hazır olmasını hedefliyoruz. 1000 ml kapasiteli, serum torbalı olacak bu yeni dispenserimizin en önemli artısı hatasız çalışması olacak. Bu haberi yayınladığımız süre içerisinde yaptığımız prototip çalışması 200 bin çalışma süresini fazlasıyla geçti. Kaliteli hizmet ile sunacağımız bu dispenserimiz seri üretime geçtiği anda bir çok avantajını siz değerli ortaklarımızla paylaşmaktan gurur duyuyoruz.

Duvartipi makinemizin üretim bandına alınmasının ardından yaklaşık 20 iş günü içerisinde bu üründe de seri üretime geçmeyi planlıyoruz. Bir çok renk ve kombine ile sunacağımız bu dispenserimizin de kusursuz çalışmasını hedefliyoruz.

Tabiki bireysel müşterilerimizi de unutmadık, çok şık ve renk seçenekleri ile sunacağımız yeni evsel 500 ml imizin çok ilgi çekeceğinin paylaşım yaptığımız değerli iş ortaklarımız gibi bizde heyecanla bekliyoruz.

Bizi takip etmeyi unutmayın…

 

WhatsApp chat WhatsApp Danışma Hattı